Politie Opleidingen Centrum Nederland

POCN B.V. heeft zich als particulier opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleidingen voor overheden en semi-overheden.

Read More

Ervaren Docenten

POCN beschikt over een groot aantal docenten / trainers / adviseurs. Om bij POCN in dienst te treden moet men passen binnen de visie op opleiden van POCN.

Read More

Cursussen en Trainingen

POCN heeft u vele Cursussen en Trainingen te bieden. Hieronder kunt u snel een cursus of training kiezen waarvoor open inschrijving mogelijk is. Of klik op een van onderstaande categoriën voor een uitgebreider overzicht.

Read More

Openbaar Vervoer Surveillant

De veiligheid in het Openbaar Vervoer is een steeds belangrijker wordend thema. Door Politie Opleidingen Centrum Nederland is in samenwerking met de RET en de gemeente Rotterdam, een cursus Openbaar Vervoer Surveillant ontwikkeld. Deze cursus is...

Read More

POCN Maatwerk

POCN Maatwerk verleent advies- en capaciteits-management op het gebied van toezicht en handhaving. Heeft u binnen uw organisatie een vraagstuk binnen het domein toezicht en handhaving of bent u geïnteresseerd in een functie binnen deze vakgebieden...

Read More

BTW Vrijgesteld

POCN B.V. is ingeschreven is het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat POCN BTW vrij mag factureren. Voor overheidsinstanties en particulieren is dit heel prettig. Het scheelt u 21% omzetbelasting.

Read More

Login

POCN Maatwerk verleent advies- en capaciteits-management op het gebied van toezicht en handhaving. Heeft u binnen uw organisatie een vraagstuk binnen het domein toezicht en handhaving of bent u geïnteresseerd in een functie binnen deze vakgebieden, neem dan contact op met POCN Maatwerk. Met onze kennis en praktijkervaring kunnen wij u bijzonder goed van dienst zijn.

Onze visie op het domein toezicht en handhaving
De afstand tussen de burger en de overheid dient verkleind te worden. De subjectieve en objectieve veiligheid moet volgens ons vergroot worden door de inzet van toezicht & handhaving. Preventie is het uitgangspunt maar repressief optreden behoort ook tot de mogelijkheden.

Zie www.pocnmaatwerk.nl