Login

Handhaver Toezicht en veiligheid

Voor de opleiding tot Handhaver Toezicht en veiligheid bestaan twee mogelijkheden namelijk:

Een BBL –traject:

Een BBL-opleiding is een beroepsopleiding in de vorm van werkend leren. Het is mogelijk voorafgaand aan de opleiding een EVC-traject te doorlopen. Dit geldt voor mensen die al werkzaam zijn in de praktijk. Voor werkgevers bestaan er interessante fiscale regelingen. Informeer naar de mogelijkheden.

Het BOL-traject

De beroepsopleiding Handhaver toezicht & veiligheid duurt twee jaar en is competentiegericht. Dit betekent dat je kennis opdoet uit praktijksituaties die samenhangen met de kerntaken van een Handhaver toezicht & veiligheid. Voor dit traject bestaan vooropleidingsvereisten.

Het beroep
Tijdens deze opleiding word je voorbereid op een sollicitatie bij de politie. Daarnaast word je opgeleid voor het beroep handhaver toezicht & veiligheid.
De opleiding bestaat uit de volgende kerntaken/onderdelen.
• Onderdelen: maatschappelijke oriëntatie, leren, loopbaan en burgerschap (llb), ICT, taal, Medic First Aid (MFA), fysieke vaardigheden (sport), onderlinge instructie en communicatieve vaardigheden
• Kerntaken: toezien op orde en veiligheid in het publieke domein, optreden bij incidenten en het uitvoeren van dienstverlenende werkzaamheden
Diploma
Indien u slaagt voor het examen beschikt u over een erkend MBO diploma niveau 3.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mr.M.Kriekaart